Bleach

Aquí comença una nova secció a aquest blog! Simplement, comentar els animes que em vaig mirant, analitzar-los i exposar la meva opinió.

I com no podia ser d'altra manera, voldria començar amb el meu anime preferit que no és altre que Bleach. Per a mi Bleach és molt important perquè gràcies a ell he pogut conèixer persones meravelloses i viure grans moments.

Per veure Bleach en català visita: http://seireiteinofansub.blogspot.com.es/ i també http://bleachcatala.foroactivo.com/

Argument

Bleach és un manga de l'autor Tite Kubo que segueix les aventures d'un noi de cabells taronges anomenat Ichigo Kurosaki, un estudiant que té l'habilitat de veure fantasmes. Una nit, la família de l'Ichigo és atacada per un monstre anomenat hollow. Per salvar la seva família, l'Ichigo acceptarà els poders de shinigami -déu de la mort- de la Rukia Kuchiki.

L'Ichigo roba completament els seus poders de shinigami cosa que l'obliga a acomplir les missions de la Rukia, defensant els humans dels atacs dels malvats hollows i guiant els esperits a la Societat d'Ànimes. Així, l'Ichigo es converteix en un shinigami substitut, defensant la ciutat de Karakura dels monstres

Però la Rukia, traspassant-li els poders de shinigami a l'Ichigo, va rompre una estricta norma de la Societat d'Ànimes, que ordena la recerca immediata de la Rukia per condemnar-la pels seus crims.

El Renji Abarai i el germà de la Rukia, el Byakuya Kuchiki, s'enduran la Rukia a la Societat d'Ànimes per jutjar-la i comendenar-la a mort. L'Ichigo i els seus amics s'entrenaran per poder anar on és la Rukia i salvar-la. 

Allà, l'Ichigo i els seus amics seran testimonis d'una traïció que pot posar fi al món conegut. A partir d'aquest moment, Bleach comença un camí molt emocionant, profund i intens, amb batalles molt èpiques i poderosos enemics.

Per què veure Bleach?

  • Protagonista: Si no t'agraden els protagonistes cridaners i estridents com el Naruto, t'encantarà l'Ichigo. És un protagonista que se'ns presenta com un noi d'allò més normal, senzill, valent, seriós i que actua d'una manera més semblant a la d'un adult. Això fa que Bleach sigui més versemblant, perquè tenen lloc successos foscos i el protagonista és conscient de la seva responsabilitat i actua conseqüentment amb la maduresa requerida, protegint els seus amics i les persones que li són importants.
  • Batalles: Si per casualitat busques un anime amb molt batalles èpiques Bleach t'encantarà! No només és una batalla plena d'emoció i atacs molt ben pensats, sinó que a la vegada també l'autor ens planteja una batalla moral on defensar els valors de cada personatge també entra molt en joc.
  • Ambientació: Sóc una gran admiradora de la combinació del kimono+katana i dels animes de samurais. Bleach incorpora aquesta tradició i, a més, la supera amb elements molt originals. No només hi ha l'element de la lluita, sinó que també trobem elements màgics i sobrenaturals, altres mons, molta acció, aventures, bons personatges. Al final, Bleach acaba superant tots els tòpics, creant una història insuperable. 
  • Personatges: Bleach és un anime amb molts personatges i tots ells tenen una història i molta profunditat psicològica. Un altre element molt important és que, fins i tot als moments que l'Ichigo no apareix, hi ha altres personatges que són tant o fins i tot més interessants que agafen el relleu de la història, sense que hi hagi cap baixada. És un anime on tots els personatges són importants, sòlids i que tenen un bon paper a la història
  • Banda sonora: Tot bon anime té una banda sonora que li fa justícia. No puc deixar d'esmentar la magnífica banda sonora de Bleach, que et transporta a aquest meravellós món creat pel Tite Kubo. D'altra banda, els openings estan fantàsticament ben triats. 


Veredicte

 10/10

Per tots aquests motius Bleach és el meu anime preferit. Simplement, m'encanta perquè té tots els elements que per a mi fan que un anime sigui molt bo. 

M'encanten els personatges, l'ambientació, les batalles, la música, els moments èpics, l'argument, els shinigamis, els capitans, les zanpakuto, els quimonos, els Quincys, la màgia... 

Bleach es mereix una puntuació de 10/10 per ser una història que m'ha fet somniar tantes vegades i que m'ha permès conèixer unes persones fantàstiques. Per a mi, un dels millors animes de la història. 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada