Bleach OVA: Memories in the Rain.

Memories in the Rain és el primer OVA de Bleach que va ser emès a la Jump Festa del 2004. Es tracta del capítol pilot de l'anime que centra la seva història entorn als capítols 8 i 9 de l'anime que s'estrenaria després al Japó. 

Argument
El protagonista, l'Ichigo Kurosaki acudeix amb la seva família a visitar la tomba de la seva mare en l'aniversari de la seva mort. 

De camí al cementeri es troba amb la Rukia Kuchiki, una shinigami a qui l'Ichigo ha robat els poders espirituals i junts es dediquen a eliminar els hollows de la ciutat de Karakura. 

Al cementeri l'Ichigo es trobarà amb un hollow molt poderós, el Grand Fisher, responsable de la mort de la seva mare.   

Opinió personal

És un OVA que no saps ben bé d'on et surt fins que te n'adones del valor que té com a episodi pilot de l'anime. De fet, les veus dels dobladors sonen molt més greus que a les que estem acostumades de l'anime que s'emetria després al Japó i, el Kon està doblat pel Tite Kubo.

De totes maneres, s'ha de dir que l'OVA és més fidel al manga, ja que no ho allarguen ficant personatges secundaris com fan a l'episodi de l'anime. D'altra banda, se centra molt més en els sentiments de l'Ichigo, de com se sent després de la mort de la seva mare i el seu sentiment de culpabilitat. 

Però, d'altra banda, hem de tenir en compte que si mirem primer l'anime, aquest episodi tot i tenir molt de valor, no ens diu res de nou. Tornem a veure un capítol que ja havíem vist, millorat pel que fa a l'argument, però és el mateix una altra vegada. 

I personalment m'agrada que en diferència a l'anime, a l'OVA es veu el rostre de l'Ukitake i la Rukia l'anomena pel seu nom. Aquest detall em va fer força feliç!

Veredicte

6/10


Reconec que té molta importància ja que va ser el primer episodi animat de Bleach i que a més se centra més amb l'Ichigo, però de totes maneres, encara que s'hagi millorat respecte al que es va emetre a l'anime, no és prou valuós en si ni aporta diferències prou substancials com per considerar-ho molt millor. I, de fet, fins i tot si ja t'has vist l'anime l'OVA en si no t'aporta res de nou...

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada