Tonari no Kaibutsu-kun


Tenia pensat mirar-me Samuarai Champloo però finalment no sé perquè m'he decidit per un shojo, Tonari no Kaibutsu-kun. 

No sóc massa defensora dels shojos i he de confessar que generalment prefereixo veure un shonen amb katanes i quimonos, però aquest shojo realment m'ha agradat.

Argument

Tonari no Kaibutsu-kun ens presenta la història de la Shizuku Mizutani, una estricta estudiant de secundària que només viu per  estudiar, sempre sense apartar la mirada dels llibres, quaderns i notes.  

La Shizuku té com a única meta estudiar i estudiar per tant, mai ha tingut cap amic. Un dia el seu món canvia quan la professora li demana que vagi a entrar els deures a un alumne problemàtic que va ser temporalment expulsat. Així, l'estricta Shizuki coneix el Haru Yoshida, un noi estrany i agressiu que s'enamora d'ella. 

Amb aquesta fet comença la seva amistat i també el seu amor, ple de caos, malentesos i inseguritats. Hem d'afegir que gràcies al caràcter del Haru, la Shizuku a la fi comença a fer amics com la bonica Asako Natsume or el Sasayan, però també rivals com el Yamaken. La nota divertida de l'anime el posa una gallina anomenada Nagoya. La Shizuku amb nous amics se n'adona que sempre els havia necessitat... i també al Haru. 

Opinió personal

Punts a favor
  • Tots els personatges són carismàtics i fàcils d'entendre i estimar. A més, el seu disseny i l'animació acompanyen molt bé i creen un anime molt bonic estèticament parlant, ple de colors i molt ben harmonitzat amb la música.
  • És un anime ràpid. Sovint els shojos són molt lents i s'entretenen molt en els dubtes i en els sentiments, cosa que aquí no passa. 
  • Es tracta d'un shojo però no és un anime pastelós centrat únicament en l'amor. L'amistat, les relacions familiar i la rivalitat també són temes que es tracten a aquest anime més enllà del fet amorós.  
Punts en contra
  • Tonari no Kaibutsu-kun és un anime de 13 episodis i amb un final inconclús. El "problema" és que quan acabeu l'anime haureu de continuar la història en el manga (i potser a algú de vosaltres no us agrada massa la idea) 
Veredicte

 8/10

Un dels millors shojos que m'he vist mai! Molt semblant en història a Kare Kano (Kareshi Kanojo no Jijou), però sense el contingut filosòfic al darrere, molt menys fosc i amb els personatges menys torturats. Les similituds són moltes: el protagonista masculí també té problemes amb la seva família, la Yukino i la Shizuku tenien el mateix objectiu a la vida abans de conèixer l'Arima/Haru i, per acabar, podem establir paral·lelismes entre els personatges de la Tsubasa/ Natsume.

Si no t'agraden els shojos amb protagonistes indecises, ploraneres i escandaloses, segurament Tonari no Kaibutsu-kun t'agradarà!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada