Tonari no Kaibutsu-kun OVA: Tonari no Gokudou-kun

Informació general
Títol original: Tonari no Kaibutsu-kun: Tonari no Gokudou-kun
Autor: Robico
Gènere: Shojo. Comèdia, romàntic, històric, slice of life. 
Estudi: Brain's Base 
Any: 2013
Capítols: 1

Argument

La professora Mizutani és l'encarregada de l'educació de la Chizuru-hime i perquè la princesa es concentri en els seus estudis, l'emperador ha prohibit el consum de sucre i dolços a tota la ciutat. Mentre, el grup Yoshida va causant problemes a la ciutat amb les seves continues baralles, fins que el seu líder conegui casualment la mestra Mizutani...


Opinió personal.

L'ova de Tonari no Kaibutsu-kun, titulat Tonari no Gokudou-kun, ens presenta una historieta inclosa al volum 12 del manga, una realitat alternativa en la qual els personatges viuen en un Japó feudal.

És una historieta de curta durada, però tot i així podem destacar-la per diverses coses: per començar per l'ambientació, molt japonesa i tradicional, amb uns kimonos molt ben treballats i uns espais urbans molt ben dissenyats, tot sumat a una animació amb molts colors lluents i visualment molt atractiva.

A més, cal destacar l'humor que és la tònica constant d'aquest OVA, un humor com sempre que et fa riure quan menys t'ho esperes i amb un final molt sorprenent, que a més de ser molt divertit, és també completament inesperat i surrealista. 

Els personatges són els mateixos que hem vist a l'anime, sense que canviin gens la seva personalitat per adaptar-la al curt, i la història també és força igual a la del manga, tot i que adaptada al temps històric que vol reflectir. 

Veredicte

7/10


Simplement, divertida.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada