Bleach, Memories of Nobody

Res millor per començar l'any amb un somriure que una bona pel·lícula. I què millor que Bleach?
Informació general
Títol: Bleach, Memories of Nobody.
Autor: Tite Kubo
Director: Noriyuki Abe
Escrita per: Masashi Sogo
Gènere: Shonen. Acció, aventura, fantasia.
Any: 2006
Durada: 93 minuts
Fansub en català: Seireitei no Fansub

Argument

En la seva patrulla diària eliminant els hollows de la ciutat de Karakura, l'Ichigo Kurosaki i la Rukia Kuchiki es troben amb un munt d'ànimes desconegudes de color blanc. Mentre regna la confusió, apareix una misteriosa shinigami anomenada Senna que acaba amb els enemics fent servir el seu shikai de vent.

La Rukia se'n torna a la Societat d'Ànimes per informar sobre les misterioses ànimes blanques i l'Ichigo se'n carrega de cuidar la Senna i intentar esbrinar més sobre ella. Paral·lelament al cel de la Societat d'Ànimes apareix el món dels vius, fent que el Gotei 13 es movilitzi. 

Aleshores entra en acció el Kisuke Urahara que els explica que el món de la Vall dels Udols s'ha estès tant que ha connectat els dos mons: la Societat d'Ànimes i el món dels vius.

Per impedir que els dos mons s'ajuntin i col·lapsin han d'aconseguir el Rosari de la Memòria mentre lluiten contra els culpables d'aquesta situació: els "Dark Ones", un grup d'exiliats de la Societat d'Ànimes que cerca venjança.
Opinió personal
  • Un personatge nou, la Senna, és el fil conductor de tota la pel·lícula i l'acció gira al voltant d'ella. Es tracta d'un personatge molt ben construït, amb una personalitat entranyable i molt carismàtica.
  • L'animació i especialment les escenes d'acció, com ja ens té acostumats Bleach, estan molt ben aconseguides i són d'una gran qualitat.
  • El guió està molt ben construït, duent l'espectador per un argument sòlid i sense contradiccions, amb un ritme constant, fluid i àgil. Ens trobem davant d'una pel·lícula molt ben escrita, estrany per a un shonen que sovint només cerca la batalla llarga i vistosa. 
  • Es condueix l'espectador a sentiments confrontats sense que sigui gens forçat: des de moments molt divertits a escenes dramàtiques.
  • La banda sonora composada especialment per la pel·lícula és excel·lent. 

 Veredicte

8/10

En la meva opinió és la millor pel·lícula de les quatre que hi ha de Bleach. La Senna es fa estimar moltíssim i, a més, l'acció no us decebrà. A més cal destacar que és un dels millors guions per a una pel·lícula que he vist mai, amb un argument molt bo i molt ben conduïda. 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada