Hakuouki Hekketsuroku.

Hakuouki Shinsengumi Kitan acaba de manera força abrupta, però no ens hem de preocupar perquè continua a Hakuouki Hekketsuroku, la segona part dels animes de la saga Hakuouki (tenim a més una Ova -Hakuouki Sekkaroku- i un altre anime, una preqüela anomenada Hakuouki Reimeiroku). Seré breu amb la segona part.

Argument

Amb el final de Hakuouki Shinsengumi Kitan, el Shinsengumi es troba molt feble a causa de la derrota a la batalla de Toba-Fushimi. A més, un nou període comença al Japó: l'ús de les armes de foc es generalitza i els samurais amb les seves katanes i armadures no són prou forts per fer-los front.

Aquest desavantatge a la guerra de cada vegada es va fent més gran i els guerres del Shogun han de participar en batalles més salvatges i cruels. Com a conseqüència d'aquest període de guerra, els Shinsengumi hauran de sacrificar moltes coses, fins i tot a vegades la seva pròpia vida

Opinió personal

Punts a favor
  • Cap. Si ets un poc sàdic/-ica i gaudeixes veient morir personatges un darrere de l'altre és problable que t'agradi Hakuouki Hekketsuroku, però jo si fos tu m'ho faria mirar. Realment deixa un gust de boca horrible.

Punts en contra
  • Tots. És un anime dissenyat per anar matant personatges i fer plorar a la fangirl que duus a dintre. 
  • L'ambientació japonesa que caracteritzava Hakuouki Shinsengumi Kitan es per completament a la segona part. Els personatges deixen els quimonos i els haoris blaus i blancs per vestir robes occidentals. La història perd gran part de la seva màgia. Ara les batalles ja no són per defensar els seus ideals, són per morir. 
  • Tràgic final per a una bona història. 
  • Els animes de la saga Hakuouki tenen el seu inici en els videojocs de cites otome. En fer l'anime, per sort, gran part d'aquest factor amorós desapareix i es centra més en la guerra i l'acció. Emperò, no oblidem que la Chizuru viu tot sola enmig d'una tropa d'homes i, per tant, la intriga d'"amb qui acabarà" sempre hi és present. Tota aquesta intriga es resol a aquest anime. Es resol amb dos petons. I ja està. No espereu grans declaracions amoroses ni res pastelós. Molt, molt magre. 


Veredicte

3/10

A veure, no m'ha agradat, però si t'has vist Hakuouki Shinsengumi Kitan, acaba el que has començat. Però acaba-ho amb un paquet de mocadors al costat.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada