Gintama: Shinyaku Benizakura-Hen

Informació general

Títol original: Gintama, Shinyaku Benizakura-Hen 
Autor: Hideaki Sorachi 
Director: Shinji Takamatsu
Gènere: Shonen. Acció, drama, comèdia i aventures
Duració: 97 minuts  
Any: 2010


Argument

A Edo apareix un perillós tsujigiri (una persona que assassina persones innocents per provar una espasa nova) que ataca el lider del Jouishishi, el Katsura Kotaro. L'Elizabeth acudeix a la Yorozuya per demanar ajuda i trobar així el seu amic. El Gintoki, tot investigant la mort del Katsura troba dos germans ferrers, el Tetsuya i la Tetsuko que denuncien el robatori d'una espasa llegendària: la Benizakura.

Mentre, el Takasugi i el Kihetai han tornat a la terra amb un aliat, l'Okada Nizou, que té una espasa d'aquestes característiques. Serà la missió del Yorozuya impedir els plans del grup del Takasugi i salvar la capital d'Edo de la destrucció. 

Opinió personal

Punts a favor
  • L'argument no té quasi modificacions de la saga Benizakura que podem veure a l'anime de Gintama, per tant, es tracta de la història original ideada pel Sorachi i és fidel al manga en aquest sentit. Tot i així, la qualitat de l'animació ha millorat molt amb el pas de l'anime a la pel·lícula.
  • Contràriament a l'humor que ens regala sempre Gintama, en aquesta pel·lícula l'humor comparteix pantalla amb el dramatisme, contribuint a fer una saga molt versemblant i èpica. Tot sumat amb el component tràgic de tres antics companys de classe es veuen obligats a lluitar entre si, separant els seus camins radicalment.
  • Gran qualitat en l'animació de les batalles.  
  • Una vegada més el que dóna vida a Gintama són els seus personatges. Tots a aquesta pel·lícula fan un gran paper, començant pel Gintoki, la Kagura, el Shinpachi i, sobretot, destacar el paper del Katsura amb un nou look bastant afavoridor i més seriós que mai.
  • Sense cap dubte, un dels ingredients determinants en l'epicitat d'aquesta Benizakura-Hen és el tema principal de la pel·lícula: Bakuchi Dancer de DOES, responsables d'altres openings sublims com Donten. 

Punts en contra
  • Cap. Com a pel·lícula és força sublim i acompleix sobradament les expectatives.

Veredicte

9/10


Una d'aquestes pel·lícules que em tornaria a veure fins a cansar-me. Si és que et pots cansar de les sagues de Gintama.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada