Nisekoi

Anime acabat de treure del forn! I és que a la fi em miro un anime de temporada i en surto viva. Aquí teniu les meves impressions!

Informació general


Títol original: Nisekoi, ニセコイ (Fals Amor)
Autor: Naoshi Komi
Basat en: Manga
Estudi: Shaft
Gènere: Shonen. Comèdia, romàntic.
Any: 2014
Capítols: 20

Argument

El Raku Ichijo és un estudiant de secundària normal que duu una vida molt normal tot i ser fill del cap dels yakuza. El protagonista es caracteritza per un característic penjoll que duu sempre amb ell a causa d'una promesa que va fer fa deu anys. L'Ichijo es va prometre amb una noia que quan fossin grans es retrobarien i es casarien, així que per això el noi guarda el penjoll esperant que la noia que té la clau aparegui.

De mentre, a l'escola arriba una noia nova que es guanya l'enemistat de l'Ichijo perdent-li el penjoll: la Chitoge Kirisaki. Quan l'Ichijo està a punt d'oblidar-se'n del penjoll apareix la noia de qui està enamorat, la Kosaki Onodera i li dóna ànims per seguir-lo cercant, convèncent-lo que segur que aquella promesa també és important per la noia que la va fer.

Aquí no s'acaben els maldecaps de l'Ichijo perquè quan recuperar el penjoll, el seu pare li demana una tasca no gens agradable. Per evitar la guerra entre mafiosos a la ciutat, l'Ichijo haurà de fer veure que és el nòvio de la filla de l'altre grup de mafiosos. 

Aquesta noia no és cap altra que la Chitoge! Com s'ho farà l'Ichijo per fer veure amb tothom que surt amb la Chitoge mentre segueix pensant en l'Onodera?

Opinió personal.

Punts a favor

  • He rigut moltíssim amb Nisekoi. L'argument és molt original i permet jugar amb els personatges, creant situacions compromeses i malentesos que resulten molt divertits per l'espectador. En general és un bon anime per riure i gaudir simplement de la genialitat de les situacions i dels problemes que passa el protagonista.
  • Els personatges m'han agradat molt, tant les seves personalitats com, sobretot els dissenys. Potser són personatges un poc estereotipats: la noia bufona però bèstia, la innocent i tímida, la que es nega a acceptar els seus sentiments, l'entregada completament a l'amor de la seva vida... però de totes maneres són personatges que es fan estimar moltíssim. 

Punts en contra

  • Excés de fanservice. Trobem capítols on ensenyen a les noies a nadar, capítols on el protagonista es cola per error als banys termals de les noies i d'altres on van a la platja, forçant els primer plans dels pits i els culs de les noies. Crec que sobra aquest fanservice tan gratuït, l'argument de per si és bo i els personatges estan ben plantejats, no cal haver de recórrer a això.
  • Tot i ser una comèdia romàntica no hi ha cap dubte de com serà el desenllaç. És massa evident i perd la intriga i part de la gràcia. Si a una comèdia romàntica li lleves des del primer moment el ganxo de saber amb qui es quedarà el protagonista es perd molt l'interès. Des del primer moment es veu claríssim que acabarà amb la Chitoge -en part gràcies als openings i endings que reforcen aquesta idea-. Tot i que el protagonista estigui enamorat de l'Onodera, mai s'atreveix a confessar-li i desaprofita totes les oportunitats que té per anar a cuidar la Chitoge. 
Veredicte

 6/10


Reconec que la comèdia romàntica no és el gènere que m'acostuma a agradar, però tot i així li volia donar una oportunitat a Nisekoi.

L'argument m'ha agradat força, m'ha semblat original, fresc i divertit i els personatges estan molt ben dissenyats i són força carismàtics. 

D'altra banda, no m'ha agradat massa que l'anime sigui tan predictible i que ja s'intueixi tan clarament amb qui acabarà el protagonista perquè es perd la mateixa gràcia de l'anime.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada