Saint☆Onii-san

Informació general
 
Títol original: おにいさん, Seinto Oniisan
Traduït com Saint Young Men/Les vacances de Jesús i Buda.
Autor: Hikaru Nakamura
Basat en: Manga 
Dirigida per: Noriko Takao
Gènere: Seinen. Comèdia, Slice of life.
Estudi:  A-1 Pictures
Any: 2013
Durada: 90 minuts


Argument

Jesucrist i Gautama Buda, fundadors del Cristianisme i el Budisme, decideixen passar junts unes vacances a la terra, convivint a un apartament situat al barri de Tachikawa a Tòquio. La història gira al voltant d'aquests dos personatges, la diferència entre els seus caràcters i com conviure junts al Japó evitant que els descobreixin.

Buda és molt més madur, reflexiu i garrepa que Jesús, que es comporta impulsiu, divertit i amb ganes de gaudir del moment. Els dos personatges passaran les vacances tot visitant parcs temàtics, banys termals o temples i fent amics per allà on van.

Opinió personal

M'ha agradat molt més del que m'esperava!! Es tracta d'una comèdia desenfadada, amb ganes de fer riure als espectadors amb els caràcters diferents dels protagonistes i amb la paròdia religiosa: Buda brilla quan reflexiona massa, es preocupa molt pels diners, somriu a tothom, atreu tota casta d'animals i és acosat pels nens a causa del seu Tilak. 


En canvi, Jesús és més mimat pel seu pare i despreocupat, fent amics per tot fins i tot amb els Yakuzas, obrant miracles com convertir l'aigua en vi o separar les aigües i fins i tot sagnar a causa de la corona d'espines. 

Aquests dos personatges que a primer cop d'ull semblen tan diferents es complementen molt bé i aconsegueixen que el ritme de la pel·lícula sigui àgil, divertit i interessant. Els dos viuen junts a un apartament i fan turisme pel Japó, coneixent els seus costums i llocs emblemàtics.

Dir també que l'animació és sublim, amb uns paisatges urbans treballats fins el més mínim detall, tot i que l'estil de dibuix dels personatges no m'ha acabat d'agradar. La banda sonora també està molt ben triada i les dues cançons que conformen la pel·lícula són precioses. 

En conclusió, és una pel·lícula feta simplement per passar una bona estona, per riure i per passar-s'ho bé gaudint de les vacances i situacions còmiques en què se'ns presenten aquests dos personatges que ens són tan coneguts.


Veredicte

7/10


Molt ben aconseguida!

 Recomanaria a tothom que s'assegués un horabaixa tranquil·lament i la gaudís sense problemes ni preocupacions. Val molt la pena!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada