Hakuouki: Sweet School Life

Informació general

Títol original: Hakuouki SSL
Basat en: videojoc otome
Gènere: Shojo, comèdia/paròdia, slice of life.
Estudi: Studio DEEN
Any: 2011
Capítols: 2 de 6 minuts
Preqüeles: Hakuouki Shinsengumi Kitan, Hakuouki Heketsuroku, Hakuouki Reimeiroku.

Argument

En aquesta paròdia de la saga Hakuouki, la Chizuru Yukimura entra a un Institut privat on ella és l'única noia! I és que l'Institut Hakuou és un centre d'alt nivell només per a nois!

Allà es trobarà amb alumnes com el Todo Heisuke o el Souji Okita i amb professors com el Toshizo Hijitaka o el director Isami Kondo, a més d'un popular cap d'estudiants, el dimoni Kazama Chikage!

Opinió personal

Quan vaig començar a mirar-me aquest curtíssim OVA vaig pensar que havien anat massa enfora posant la Chizuru, pobreta, tota sola enmig de tant d'home, però a mesura que anava mirant me n'adonava que és una de les auto-paròdies més divertides que m'he vist.

Amb tota la intenció i amb l'objectiu de parodiar les sagues de Hakuouki, es treu els personatges de context i se'ls posa a un Institut, però sense perdre de vista que estem mirant Hakuouki i no una comèdia romàntica.

Així aquest OVA tot imitant el format de l'anime i creant tota l'estona situacions molt divertides que no duen enlloc, intenta simplement per contentar els fans de la saga i fer-los riure amb un professor Hijikata que crida pels passadissos i és renyat pel seu company Harada-sensei. 

Això no lleva que l'argument sigui completament estúpid i, a més, caldria dir també que un punt en contra és que hagin imitat completament el format del videojoc. La música està molt bé i acompanya els personatges en tot moment, però no m'acaba d'agradar haver de llegir tota l'estona els subtítols sense escoltar cap veu que faci els diàlegs.

Però tampoc hem de perdre de vista que només és un OVA de dotze minuts i que ens vol fer riure, plantejar un món alternatiu diferent, divertit i sense massa complicacions.

Veredicte

5/10

No està malament, però perd molt si el comparem amb un autèntic OVA, com Hakuouki Reimeiroku. 

Mireu-lo sense massa expectatives i amb ganes de passar un quart d'hora divertit. 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada