Nurarihyon no Mago: Sennen Makyo

Informació general
Títol original: Nurarihyon no Mago: Sennen Makyo ぬらりひょんの孫 (El nét del Nurarihyon)
Autor: Hiroshi Shiibashi
Basat en: Manga
Estudi: Studio DEEN
Gènere: Shonen. Acció, Fantasia/supernatural.
Any: 2011
Capítols: 24
Ressenya de la primera temporada. 

Argument

El protagonista d'aquesta història és el Rikuo Nura, un jove que té 3/4 parts d'humà i 1/4 de yokai. El Rikuo viu a una casa plena de yokais amb la seva mare i el seu avi, qui és el comandant suprem dels yokais que serveixen l'ancestral clan Nura. 

Després de la primera temporada i després de la derrota del Tamazuki, un nou enemic molt poderós s'alça a Kyoto, la temible Hagoromo-Gitsune, qui s'ha tornat a reencarnar en aquesta època després de ser derrotada pel Nurarihyon.

Aquesta enemiga ha començat a destruir els segells que protegien la ciutat de Kyoto, establerts feia 400 anys per l'Onmyoji Hidemoto i amenaça amb destruir la ciutat. Per impedir-ho, primerament el Rikuo anirà a entrenar-se al poble de Tono on aconseguirà nous amics i seguidors. D'altra banda, la Yura retorna a Kyoto per preparar-se per la batalla juntament amb els Onmyoji. Tots junts hauran d'unir les seves forces per acabar amb aquesta eterna enemiga.

Opinió personal.

Com s'ha notat el canvi de director! Però aquest anime és la continuació d'aquella primera temporada tan fluixa i d'ambient escolar? No tenen quasi res a veure! Increïble com ha millorat aquest anime amb la segona temporada! 

I és que ara deixem enrere aquells pesats episodis escolars a la recerca dels yokais misteriosos i ens endinsem completament dins el món dels yokais! Sí, ara de debò tenim yokais per donar i per vendre.

  • La fantasia i els poders sobrenaturals es desborden a aquesta segona temporada. Si a la primera era una de les poques coses destacades, ara és espectacular la quantitat de yokais nous i les noves tècniques que anem aprenent. 
  • No és que l'argument hagi canviat dràsticament, simplement és que l'adaptació del manga s'ha dut a terme molt millor a aquesta temporada, amb un guió molt treballat i més fidel. Un guió on res sobra i es dóna molta importància als seus meravellosos personatges, a l'acció i una intriga que va en augment.

  • Especial atenció cobren en aquesta temporada les relacions entre els yokais, amb fantàstics flashbacks com el del Nurarihyon i la princesa Youhime o el Kubanashi i la Kejoro. 
  • L'animació també ha millorat moltíssim, amb molts efectes nous que no eren presents abans i, tot això encara guanya més i més punts a favor quan parlem de l'acció i de les batalles espectaculars! Com aquell que diu, són tan espectaculars que no es poden descriure, s'han de veure!!.

  • El mateix puc repetir amb aquella banda sonora que recordava a Harry Potter. Fantàstica i molt adient! 
 Veredicte

9/10

Fantàstica! Només tinc ganes de posar-me al dia amb el manga per saber com continua aquesta fantàstica història amb final obert!!

Si us agrada el folklore japonès, l'acció i la fantasia aquest anime us captivarà, tot i que la primera temporada sigui un poc fluixa. 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada